Werkwijze

We helpen organisaties om vanuit de kern naar een toekomstbestendige duurzame organisatie te groeien.
We werken met 4 stappen:

Strategie

We beginnen bij de kern van de organisatie, het fundament. Wat gebeurt er in de wereld en hoe moet of kan je als bedrijf op deze ontwikkelingen anticiperen? Hoe worden we een betekenisvolle organisatie goed voor de omgeving, de natuur en onszelf?

Plan

We weten waar we naartoe willen groeien. Nu gaan we dat vertalen naar een gericht actieplan. Welke stappen moeten we ondernemen om die betekenis- en impactvolle organisatie te worden? We werken met kwartaalgroeiers zodat we elk kwartaal resultaat zien.

Validatie

Voor we in actie komen, valideren we het plan bij de belangrijkste stakeholders. Want we willen zeker weten dat we ze begrijpen, dat we weten wat hun uitdagingen en pijnpunten zijn en daar goed op inspelen. Zodat we hun kunnen aansluiten en activeren.

Actie

Nu gaan we over naar de fase van implementatie. De strategie staat, het plan is gemaakt. We geloven in ‘learning by doing’ want van fouten leren we en kunnen we optimaliseren. Natuurlijk hoort hier ook communicatie bij want mooi resultaat willen we delen met onze stakeholders, klanten en andere doelgroepen.